Az MSC Divinát időtlen elegancia és modern kényelem jellemzi - TOURISM INDONESIA

Latest

BECAUSE TOURISM WE KNOW MORE

Tuesday, May 29, 2018

Az MSC Divinát időtlen elegancia és modern kényelem jellemzi

Az MSC Divinát időtlen elegancia és modern kényelem jellemzi, melyet Sophia Loren inspirált. A fedélzet a hajózás aranykorát idézi, miközben modern szolgáltatásokat kínál: sport és szabadidős tevékenységek és szórakoztató létesítmények várják Önt! A fényűző és elegáns hajó különleges szolgáltatásai közé tartozik még a Casino Veneziano és a Pantheon színház, Swarovski kristályokkal kikövezett lépcsőfeljáróval és Infinity medencével párosíthatatlan exkluzivitást sugározván. A nagyszerű MSC Aurea Spa csábító masszázsok és wellness kezelések választékával várja Önt. Ezen kívül pedig élvezheti még a Spa exkluzív és napsütéses 18. emeletét is, ahol egy csodálatos kilátás tárul Ön elé a tengerre, illetve a Spa és a bár külön szolgáltatásaiban részesülhet. A családbarát hajón a gyermekek szórakozásáról a kisgyerekek és tinédzserek részére kialakított klubbok és játszóházak gondoskodnak. A legnagyobb luxust azonban az exkluzív MSC Yacht klub kínálja az Önök számára. Az egyedülálló ”hajó a hajóban” saját recepcióval, 24 órás komornyik szolgálattal, privát bárral, étteremmel és medencével rendelkezik. Az MSC Divina fedélzetén minden nap egy felfedezés lehet az Ön számára. Élvezze a mediterrán életérzést és használja ki nyaralása minden pillanatát, hiszen kétségkívül a Karib-térség a világ egyik legszebb és leglenyűgözőbb úticéljai közé tartozik. Minden turista álma, hogy a fehér homokos tengerparton, pálmafák alatt pihenjen, a türkiz színű tenger partján. Szálljon fel az MSC Divina fedélzetére és látogasson el Florida, Puerto Rico, Sint Maarten és a Bahama-szigetek gyönyörű tengerpartjaira, miközben élvezi a luxust egy óceánjáró fedélzetén!
Poggyász: A részvételi díj tartalmaz személyenként 1 db, max. 23 kg feladott poggyászt és 1 db max. 8 kg (max. 55 x 40 x 23 cm) kézipoggyászt. Transzfer: Repülőtér-szálloda, szálloda-kikötő, kikötő-repülőtér között az árban. Szállás Miamiban - 2 éjszaka 2017.02.23-25. között +

Fekvése: A Collins Avenue és a 30th Street sarkán, az Art Deco District közelében, a strandtól egy háztömb távolságra, üzletek, éttermek és éjszakai klubok a közelben. Miami nemzetközi repülőtere kb. 20 km távolságra. Felszereltsége: A Hilton szállodalánc 96 szobás, 7 szintes szállodája egy történelmi, 1935-ös Art Deco épületben teljes körű átalakítás után 2015-ben nyitott meg. A tetőn található napozó teraszról gyönyörű a kilátás Miami Beach-re. A szállodában „Royal Polo” étterem, lobby bárral, mini szupermarket található. Fitness terem és wifi ingyenesen áll rendelkezésre. 2 Elhelyezés: A kb. 23m -es szobákban 1 db King-Size ágy, fürdőszoba/zuhanyzó, WC, dolgozósarok, telefon, TV, kis méretű hűtőszekrény, kávé/tea készítési lehetőség, vasaló és vasalódeszka, széf, légkondicionálás, wifi (ingyenes). Ellátás: Amerikai büféreggeli. Egyéb: Ingyenes wifi és fitnesz terem. Miami városnézés szabadidővel, 2017.03.04. Időtartam: kb. 8 óra Élvezze a városnézést a Florida jelképévé vált Miamiban, az utazás utolsó napján. Az autóbusz a város legfontosabb negyedein halad keresztül, majd a program végén a Bayside Marketplace szórakoztató és bevásárló központba érkezik, ahol kb. 3 óra szabadidő áll rendelkezésre. Itt számtalan világhírű márka üzletei mellett éttermek és kávézók sorakoznak. A Biscayne Bay partján található központ az ikonikus sorozat, a „Miami Vice” jeleneteiből lehet ismerős. A program Miami nemzetközi repülőterén ér véget. A kirándulást a részvételi díj tartalmazza.
Balkonos bella és fantastica 2 1044 db, kb. 17-42* m alapterületű, balkonos, duplaágyas belső kabin (amely kérésre két különálló ággyá alakítható, kivéve mozgáskorlátozott kabinok), légkondicionálás, fürdőszoba zuhanyzóval, interaktív TV, telefon, széf. Wifi és minibár térítés ellenében. A kétágyas kabinokban dupla ágy és egy fotel, a pótágyas kabinokban dupla ágy és egy kihúzható kanapé található.
* A megadott adatok a standard és mozgáskorlátozott kabinokra vonatkoznak, utóbbiak a nagyobb méretűek. A méretek és a képek tájékoztató jellegűek, kabinonként eltérhetnek az itt szereplőktől.
Részvételi díj: Bella belső
Fantastica belső
Bella ablakos
Fantastica ablakos
Bella balkonos
Fantastica balkonos
2017.02.23-03.05. 2 éjszaka szállás Miamiban + 7 éjszaka az MSC Divina fedélzetén + egész napos program Miami városnézés és szabadidő Részvételi díj
1 799 €
1 899 €
1 899 €
1 999 €
2 099 €
2 199 €
1 099 €
Kikötői illeték
120 €
120 €
120 €
120 € 
120 €
120 €
120 €
Előfoglalási kedvezmény 2016.09.30-ig: 50 € / felnőtt, a fenti árból még levonható! Gyermek (2-12 éves) 2 teljes árat fizető felnőttel egy kabinban kedvezményes árat fizet. Pótágyas és egyágyas kabinok lekérésre foglalhatók. A részvételi díj a következő szolgáltatásokat tartalmazza: * a kikötőbe utazás és visszautazás költségét, (repülőjegy, repülőtéri illeték, 23 kg feladható poggyász, 8 kg kézipoggyász) * transzfer repülőtér-szálloda, szálloda-kikötő, kikötő-repülőtér között, * 2 éjszaka szállás Miamiban 3*+ szállodában, amerikai büféreggelivel * egész napos kirándulást Miamiban a program szerint, a hazautazás napján * a hajón elhelyezést kétágyas kabinban, a kiválasztott kabinkategóriában, * a hajón teljes ellátást (reggeli, ebéd, vacsora, éjféli büfé, italfogyasztás nélkül) * a hajón a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, * a hajón a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, * a hajón a csomaghordást ki- és beszálláskor, * magyar nyelvű asszisztenciát.


No comments:

Post a Comment

mohon kritik dan saranya